Instore communicatie met beeldschermen

Wist u dat bijna 60% van de klanten naar uithangborden zoekt om hen te helpen vinden wat ze zoeken in een winkel? Daarom is effectieve instore communicatie zo belangrijk, en een van de beste manieren om dit te doen is door middel van effectieve displays. In deze blogbijdrage bespreken we enkele tips over hoe u effectieve displays kunt maken die uw klanten zullen helpen en hun winkelervaring zullen verbeteren. Lees snel verder!

Beeldschermen in winkel voor promoties

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je bent in een winkel, je bekijkt de koopwaar en plots valt je oog op een groot scherm. Er wordt een reclame getoond voor het product dat je net wilde kopen. Toeval? Misschien ook niet. Steeds meer retailers gebruiken schermen om consumenten persoonlijke aanbiedingen te doen.

Door gegevens zoals aankoopgeschiedenis en zoekwoorden te traceren, kunnen ze advertenties tonen die relevant zijn voor elke individuele shopper. In sommige gevallen kunnen deze advertenties zelfs kortingen of coupons aanbieden die aan de kassa kunnen worden ingewisseld. Hoewel deze technologie zich nog in een vroeg stadium bevindt, is ze veelbelovend als middel om de verkoop te stimuleren en de winkelervaring te verbeteren. Alleen de tijd zal leren of ze een hoofdbestanddeel van de fysieke winkels zal worden of in de vergetelheid zal verdwijnen.

Beeldschermen plaatsen in uw winkel

Als u op zoek bent naar een manier om uw producten en diensten in uw winkel te promoten, is het plaatsen van schermen rond uw pand een geweldige optie. Door afbeeldingen en video’s op schermen weer te geven, kunt u de aandacht van klanten trekken en hen aanmoedigen om beter te kijken naar wat u te bieden heeft.

Het plaatsen van schermen in de buurt van productdisplays is een bijzonder effectieve manier om de verkoop te stimuleren, omdat klanten de producten in actie kunnen zien en een beter idee krijgen van hoe ze zijn voordat ze een aankoop doen. Schermen zijn ook een uitstekende manier om klantenservice te bieden of richting aanwijzingen te geven, dus ze kunnen op verschillende manieren worden gebruikt om uw bedrijf te laten profiteren. Investeren in schermen voor uw winkel is een zeer effectieve manier om de verkoop te stimuleren en de klantervaring te verbeteren.